Μη χάσετε σήμερα!
Μενού
MyPharmacy

Rene Furterer Vitalfan Antichutes Reactive 30Caps 2+1 ΔώροΕιδικά σχεδιασμένη θεραπεία για την αντιδραστική τριχόπτωση. 

Το άγχος, η κόπωση, οι εναλλαγές των εποχών, οι δίαιτες ή οι τοκετοί, ενδέχεται να επηρεάσουν τον κύκλο ζωής της τρίχας αντιδραστικά και περιστασιακά. Προκειμένου να διατηρηθεί η δύναμη και η ζωντάνια των μαλλιών, είναι δυνατή η δράση σε δύο Διαβάστε Περισσότερα »

Εξαντλήθηκε

Κωδικός: 3282770080773

Επιστροφή σε 7 ημέρες
Δωρέαν μεταφορικά για αγορές πάνω απο 39€
Δωρέαν αντικαταβολή για αγορές πάνω απο 79,90€


Ειδικά σχεδιασμένη θεραπεία για την αντιδραστική τριχόπτωση. 

Το άγχος, η κόπωση, οι εναλλαγές των εποχών, οι δίαιτες ή οι τοκετοί, ενδέχεται να επηρεάσουν τον κύκλο ζωής της τρίχας αντιδραστικά και περιστασιακά. Προκειμένου να διατηρηθεί η δύναμη και η ζωντάνια των μαλλιών, είναι δυνατή η δράση σε δύο παράγοντες, τον αγγειακό και τον διατροφικό, προσφέροντας στοιχεία απαραίτητα για τη σύνθεση των πρωτεινών όπως η κερατίνη, που αποτελεί κύριο συστατικό της τρίχας.


Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε συνεργασία με ταχυμεταφορική εταιρία και το κόστος των μεταφορικών είναι 2.30€ για παραγγελίες έως 2kg. Για παραγγελίες άνω των 39€ το κόστος των μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες έως 2kg. Εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, παραδίδονται στην ταχυμεταφορική εταιρία από 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ο χρόνος παράδοσης αναμένεται να φθάσει τις 5-6 εργάσιμες ημέρες. Εάν ο τρόπος πληρωμής είναι η αντικαταβολή το κόστος είναι 1.90€ ενώ για παραγγελίες άνω των 79.90€ η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ