Μη χάσετε σήμερα!
Μενού
MyPharmacy

Lamberts Megavit Multivitamin 120 tab

Περιέχει σημαντικά επίπεδα Βιταμινών Β καθώς επίσης και τις βασικές αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α,C, και Ε.Στα πλαίσια ενός πλήρους προγράμματος υποστήριξης της διατροφής, το Megavit μπορεί νασυγχορηγηθεί με μία φόρμουλα μετάλλων όπως το Mega Mineral Complex.Οι ειδικοί συχνά συστήνουν αυτό το πρόγραμμα συμπληρωματικής υποστήριξης της Διαβάστε Περισσότερα »

Εξαντλήθηκε

Κωδικός: 5055148401436

Επιστροφή σε 7 ημέρες
Δωρέαν μεταφορικά για αγορές πάνω απο 39€
Δωρέαν αντικαταβολή για αγορές πάνω απο 79,90€

Περιέχει σημαντικά επίπεδα Βιταμινών Β καθώς επίσης και τις βασικές αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α,C, και Ε.Στα πλαίσια ενός πλήρους προγράμματος υποστήριξης της διατροφής, το Megavit μπορεί νασυγχορηγηθεί με μία φόρμουλα μετάλλων όπως το Mega Mineral Complex.Οι ειδικοί συχνά συστήνουν αυτό το πρόγραμμα συμπληρωματικής υποστήριξης της διατροφής σε άτομα μευψηλές φυσικές και νοητικές απαιτήσεις, όπως οι αθλητές.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε συνεργασία με ταχυμεταφορική εταιρία και το κόστος των μεταφορικών είναι 2.30€ για παραγγελίες έως 2kg. Για παραγγελίες άνω των 39€ το κόστος των μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες έως 2kg. Εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, παραδίδονται στην ταχυμεταφορική εταιρία από 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ο χρόνος παράδοσης αναμένεται να φθάσει τις 5-6 εργάσιμες ημέρες. Εάν ο τρόπος πληρωμής είναι η αντικαταβολή το κόστος είναι 1.90€ ενώ για παραγγελίες άνω των 79.90€ η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ