Το νο 1 Online Αξιόπιστο Φαρμακείο απο το 1984
×
Τηλ. Παραγγελίες 2441071321
Το νο 1 Online Αξιόπιστο Φαρμακείο απο το 1984
Τηλ. Παραγγελίες 2441071321
Προϊόντα
×

Καλάθι

Εχετε προιόντα

Σύνολο Παραγγελίας:

Οδοντιατρικά

Προιόντα: 571
-30%

Parodontax Original με Γεύση Μέντας & Τζίντζερ Οδοντόκρεμα για Ούλα που Αιμορραγούν Η ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ PARODONTAX ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΛΩΝ Ανβλέπετε αίμα κατά το βούρτσισμαή τη χρήση οδοντικού νήματος, μπορεί να είναι σημάδι ότι έχετεπρόβλημα στα ούλα. ΗΝΕΑ Parodontax Originalσυνδυάζει τηναποτελεσματικότητατης σειράςParodontaxστηνπρόληψηκαι τηναντιμετώπισητηςαιμορραγίας των ούλων, με μίανέα σύνθεση με εκχυλίσματα φυτών. ΗParodontax OriginalέχειΝΕΑ, βελτιωμένη γεύσηγιακαθαρή και φρέσκια αίσθησηκαι διατηρεί ταούλα υγιή, τα δόντια δυνατάκαι τηναναπνοή σας καθαρή. Συμπληρώστε τηνκαθημερινή φροντίδατου στόματός σας με τιςοδοντόβουρτσες Parodontax. Χρήση:Βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα και όχι περισσότερες από τρεις φορές ελαχιστοποιώντας την κατάποση και ξεπλένετε. Να μην χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν σε ενήλικες ή για παιδιά με ούλα που αιμορραγούν, συμβουλευτείτε οδοντίατρο. Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε τη χρήση. Εάν παρατηρήσετε πρήξιμο στο στόμα ή στο πρόσωπο, απευθυνθείτε σε οδοντίατρο ή γιατρό.*σε σχέση με μία κοινή οδοντόκρεμα έπειτα από οδοντικό καθαρισμό και βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα.

- +
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
-38%
- +
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
-38%

Κωδικός:52069010022650

Σε αναμονή
2.73€
Από 4.4€

Η οδοντόβουρτσα Technique Pro συνιστάται ιδιαίτερα όταν έχετε κόκκινα, πρησμένα ή αιμορραγούντα ούλα (συμπτώματα εξαιτίας προβλημάτων στα ούλα). Τα μοναδικά χαρακτηριστικά της GUM Technique PRO την καθιστούν σαν την καλύτερη επιλογή οδοντόβουρτσας για όσους επιθυμούν να έχουν πιο υγιή ούλα: οι κωνικές τρίχες εξασφαλίζουν βαθύτερη διείσδυση για πιο ουσιαστικό καθαρισμό κατά μήκος και κάτω από τη γραμμή των ούλων και ανάμεσα στα δόντιαοι τρίχες δύο επιπέδων καθαρίζουν τα δόντια στις εκτεθειμένες επιφάνειες, κατά μήκος και κάτω από τη γραμμή των ούλων και ανάμεσα στα δόντιαοι κεκλιμένες τρίχες εξασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση ανάμεσα στα δόντια βουρτσίζοντας την επιφάνεια των δοντιών σε διαφορετικές κατευθύνσειςη αντιολισθητική λαβή Quad-Grip επιτρέπει καλύτερη τεχνική βουρτσίσματος (τροποποιημένη τεχνική Bass), όπως συνιστάται από τους οδοντιάτρους, δημιουργώντας γωνία 45° για τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό κάτω από την γραμμή των ούλων.

- +
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
-43%

Οδοντόβουρτσα με μπαταρία , δονείται για να καθαρίζει απαλά τα δόντια σας για να τονώσει τα ούλα σας για μία υγιεινή στοματική φροντίδα κάθε μέραΑποδεδειγμένη βέλτιστη αποτελεσματικότητα .Οι εξαιρετικά κωνικές τρίχες είναι 50% περισσότερο πιο αποτελεσματικές στην προσέγγιση των μεσοδόντιων διαστημάτων και αφαιρούν 47 φορές περισσότερη πλάκα κάτω από την ουλοδοντική σχισμή .Συμπεριλαμβάνεται μπαταρία τύπου AAA .Κεφαλή και μπαταρία αντικαθίστανται .Για αντικατάσταση κεφαλής βούρτσας κρατήστε τη βάση τραβήξτε προς τα έξω την κεφαλή .Τοποθετείστε τη νέα κεφαλή στην βάση και πιέστε προς τα κάτω .Αντικαταστήστε μόνο με GUM Activital Sonic Refills οδοντόβουρτσας (4110) .Για αντικατάσταση μπαταρίας γυρίστε και τραβήξτε προς τα κάτω την λαβή της βάσης .Αντικαταστληστε με μία νέα AAA αλκαλική μπαταρία μόνο .Όταν γίνεται αντικατάσταση μπαταρίας ακολουθήστε τα σύμβολα για την σωστή τοποθέτηση . ΧΡΗΣΗΕφαρμόστε μια μικρή ποσότητα οδοντόπαστας στην κεφαλή της βούρτσαςΕνεργοποιήστε τη βούρτσα πατώντας το πάνω κεντρικό κουμπί ΚαθαρισμόςΑπενεργοποιήστε τη βούρτσα Ξεπλύνετε τη κεφαλή της βούρτσαςΣυστήνεται να αλλάζετε τη κεφαλή της βούρτσας κάθε 3 μήνες .Να μην χρησιμοποιείται από παιδιά κάτω των 3 ετών .

- +
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Loading...
.