Το νο 1 Online Αξιόπιστο Φαρμακείο απο το 1984
×
Τηλ. Παραγγελίες 2441071321
Το νο 1 Online Αξιόπιστο Φαρμακείο απο το 1984
Τηλ. Παραγγελίες 2441071321
Προϊόντα
×

Καλάθι

Εχετε προιόντα

Σύνολο Παραγγελίας:

Στοματική Υγιεινή

Προιόντα: 389
-38%
- +
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
-38%

Κωδικός:52069010022650

Σε αναμονή
2.73€
Από 4.4€

Η οδοντόβουρτσα Technique Pro συνιστάται ιδιαίτερα όταν έχετε κόκκινα, πρησμένα ή αιμορραγούντα ούλα (συμπτώματα εξαιτίας προβλημάτων στα ούλα). Τα μοναδικά χαρακτηριστικά της GUM Technique PRO την καθιστούν σαν την καλύτερη επιλογή οδοντόβουρτσας για όσους επιθυμούν να έχουν πιο υγιή ούλα: οι κωνικές τρίχες εξασφαλίζουν βαθύτερη διείσδυση για πιο ουσιαστικό καθαρισμό κατά μήκος και κάτω από τη γραμμή των ούλων και ανάμεσα στα δόντιαοι τρίχες δύο επιπέδων καθαρίζουν τα δόντια στις εκτεθειμένες επιφάνειες, κατά μήκος και κάτω από τη γραμμή των ούλων και ανάμεσα στα δόντιαοι κεκλιμένες τρίχες εξασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση ανάμεσα στα δόντια βουρτσίζοντας την επιφάνεια των δοντιών σε διαφορετικές κατευθύνσειςη αντιολισθητική λαβή Quad-Grip επιτρέπει καλύτερη τεχνική βουρτσίσματος (τροποποιημένη τεχνική Bass), όπως συνιστάται από τους οδοντιάτρους, δημιουργώντας γωνία 45° για τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό κάτω από την γραμμή των ούλων.

- +
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
-48%

Η καινοτόμα σειρά μεσοδόντιων βουρτσών, σας βοηθά να καθαρίσετε αυτά τα δυσπρόσιτα διαστήματα ανάμεσα στα δόντια σας, ειδικά στο πίσω μέρος του το στόματος, όπου οδοντική πλάκα και υπολείμματα τροφών μπορούν εύκολα να συσσωρευθούν. Αυτά τα συνιστώμενα από επαγγελματίες βουρτσάκια είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τον καθαρισμό πολύ μεγάλων ή στενών κενών ανάμεσα στα δόντια. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε εάν έχετε γέφυρες, εμφυτεύματα ή ούλα που υποχωρούν καθώς και αν φοράτε κάποια ορθοδοντική συσκευή. Το μεσοδόντιο βουρτσάκι GUM® Bi-Direction έχει έναν έξυπνο περιστρεφόμενο σχεδιασμό που επιτρέπει τη κλίση σε δύο διαφορετικές θέσεις ώστε να μπορείτε να καθαρίσετε τα διάφορα μέρη του στόματός σας. Σας συνιστούμε να το χρησιμοποιείτε τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση μετά το βραδινό σας γεύμα. Μοναδικό σύστημα περιστροφής 90°: Η ευθεία θέση είναι ιδανική για τα μπροστινά δόντια, ενώ η θέση κλίσης «L» επιτρέπει την πρόσβαση στα πίσω δόντια Το πολύ ισχυρό σύρμα εξασφαλίζει ενισχυμένη αντοχή και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε κάθε βουρτσάκι Μακριά λαβή για να φτάσετε εύκολα όλες τις περιοχές του στόματος Συνιστάται από τους οδοντιάτρους Διατίθεται σε 3 διαφορετικά μεγέθη

- +
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
-49%

Κωδικός:7630019903622

Άμεσα Διαθέσιμο
4.16€
Από 8.15€

Πρωτοποριακό μεσοδόντιο βουρτσάκιμιας χρήσηςGumSoft-Picks Comfort Fit Cool MintMedium 670, κατασκευασμένο πλήρως απόμαλακό καουτσούκμεδροσερή γεύση μένταςγιααίσθηση φρεσκάδας. Το GumSoft-Picks Comfort Fit Cool Mint είναι κατάλληλογια καθημερινή χρήση Βασικά χαρακτηριστικά Γλιστρούν με άνεση ανάμεσα στα δόντια γιαασφαλή αφαίρεση της πλάκαςκαι των μορίων της τροφής. Με απαλές και εύκαμπτες τρίχες, πουδιεγείρουνκαικάνουν απαλό μικρο-μασάζσταούλαγια τηνπροώθηση της κυκλοφορίας του αίματοςκαι υγιών, σταθερών ιστών των ούλων. Βοηθούνστημείωση της ουλίτιδας. Χωρίς ξύλο, μεταλλικόσύρμα ή λατεξ, ιδανικά για ασθενείς με ορθοδοντικές συσκευές ή εμφυτεύματα. Σε βολική θήκη ταξιδίου, για χρήση όπου και αν βρίσκεστε. Περιέχει μενθόλη. Εύκολα και άνετα στη χρήση, αποτελούν μιαεξαιρετική εναλλακτική λύση αντί του οδοντικού νήματοςγια χρήστες που δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.

- +
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Loading...
.