Μη χάσετε σήμερα!

www.mypharmacy.gr

Το φυσικό μας κατάστημα ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1984 στο κέντρο της Καρδίτσας. Απαρτίζεται από επτά φαρμακοποιούς και ένα άρτιο εξειδικευμένο προσωπικό οχτώ ατόμων.

Προτεραιότητα μας είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε μας πελάτη με σεβασμό και σοβαρότητα, προσφέροντας του επιλεγμένα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες του. Προκειμένου να εξυπηρετούμε και να μοιραζόμαστε τις γνώσεις και την εμπειρία μας με όλους εσάς, είτε βρίσκεστε σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο, είτε σε κάποια δυσπρόσιτη περιοχή.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mypharmacy.gr ιδρύθηκε το 2013 ως ηλεκτρονική επέκταση του φαρμακείου Κωνσταντίνα Κεφαλά & ΣΙΑ ΟΕ μεταφέροντας στο χώρο του διαδικτύου την εμπειρία πολλών χρόνων και με κύριο γνώμονα τις δικές σας ανάγκες σχεδιάσαμε ένα εύχρηστο, φιλικό και ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον με σκοπό τη καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας.

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος σας παρέχουμε όλα τα προϊόντα γνωστών εταιρειών που αφορούν δερμοκαλλυντικά, συμπληρώματα και προϊόντα διατροφής, ομοιοπαθητικά προϊόντα, βρεφικά, ορθοπεδικά, διαγνωστικά, προϊόντα ομορφιάς - μακιγιάζ και πληθώρα άλλων παραφαρμακευτικών προιόντων που έχουν ως σημείο πώλησης το φαρμακείο μας.

Με την επιστημονική μας κατάρτιση αλλά και τη πολύχρονη εμπειρία μας, στεκόμαστε με αξιοπιστία καθημερινά δίπλα σας, πριν αλλά και μετά από οποιαδήποτε αγορά σας!

Διεύθυνση και κεντρικά στελέχη

Κεφαλά Ντίνα
Φαρμακοποιός
Σδόγγου Χριστίνα
Φαρμακοποιός
Φαλάρας Ευάγγελος
Λογιστήριο